Välkommen på en härlig ölprovning!

Välkommen på dessa unika ölprovningar i olika teman. Vi får prova fem exempel från de specifika öltyperna och lyssnar på duktiga föreläsare som berättar om ursprung, teknik och historia.

Vi får sällskap av professionel ölkännare från pilsner.nu som håller i provningarna och lär oss om vad det är som skiljer dessa unika öl från traditionella sorter.

Provningarna hålls på Belgobarens Bakficka, Rådmansgatan 67 och kostar 525-550 kr/person. I priset ingår provning av 5 st öl, tilltugg och föreläsning/guidning av expert från pilsner.nu.

Varmt välkomna!

Belgisk Magnumprovning

Storslagen, unik ölprovning med magnum och dubbelmagnum.

Välkommen till en exklusiv upplevelse av lagrad belgisk öl på magnumflaskor. Prova det bästa av Belgiens öl. Upptäck magin med stora flaskor tillsammans med oss. Missa inte chansen att vara en del av denna unika provning. Vi provar fem öl med passande tilltugg. 

Tors 7 mars 19.00 550:-
Tors 25 april 19.00 550:-

Belgisk påsk- och vårölsprovning

En upplevelse av vårens smaker.

Välkommen till påskölsprovning där vi välkomnar våren med underbar öl. Utforska olika stilar och lagrade läckerheter när vi hyllar både påskens festligheter och vårens återkomst. Upplev den underbara mångfalden hos belgiska öltraditioner med oss. Vi provar fem öl med passande tilltugg.

Tis 26 mars 19.00 525:-

Trappist- och klosteröl

Exklusiv ölprovning med lagrad öl.

En smakfull resa genom Belgiens kloster- och trappistöl, där vi utforskar den rika traditionen bakom dessa ikoniska brygder. Utforska bryggerier och dess öl och njut av det bästa som belgisk ölkultur har att erbjuda. Vi provar fem öl med passande tilltugg.

Tors 23 maj 19.00 525:-

Boka plats!

Platserna är begränsade och kräver föranmälan. Boka din plats med formuläret nedan. Välj önskad provning, vi återkommer med bekräftelse.